Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Up The Irons

Details

Datum en tijd Feb 24 '18, 22:00
Locatie
Elektra, Stationsweg 4, 3363GA Sliedrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Up The Irons

De laatste keer dat de band op bezoek was in 2003, dus wij vonden het de hóógste tijd om de beste Iron Maiden tribute van Nederland weer eens uit te nodigen!


Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.


Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.


Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!
http://www.elektra-sliedrecht.nl/event-up-the-irons.php

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren