Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/The Charm The Fury + Sisters of Suffocation

Details

Datum en tijd Dec 2 '17, 20:00
Locatie
Poppodium Volt, Sittard
Initiatiefnemer pimsptjens

Aanwezig

pimsptjens

Omschrijving

The Charm The Fury + Sisters of SuffocationThe Charm The Fury komt naar Poppodium Volt! Deze Amsterdammers speelden eerder al op o.a. FortaRock, Download, Graspop en Lowlands waar ze het publiek voor zich winnen met hun energieke shows.

Inmiddels hebben ze getekend bij Nuclear Blast en hun nieuwe album ‘The Sick, Dumb & Happy’ is net uit, vers van de pers. Hierop wisselt charismatische frontvrouw Caroline Westendorp haar grunts af met cleane zang, wat voor een diverser geluid zorgt dan voorheen, aangezien de band op dit album gebruikmaakt van zoveel meer stijlen dan enkele de niche die hen in eerste instantie werd toebedeeld.

Zo hebben invloeden uit de thrash en de groove metal hun weg gevonden in het eclectische doch catchy geluid van dit sinds 2010opererende, gemengde vijftal. 'The Sick, Dumb & Happy' is geboren uit afkeer voor de huidige staat van de planeet en de band wil dan ook hun luisteraars wakkerschudden. En volgens Zware Metalen is de tot op het bot gemotiveerde band klaar voor werelddominantie: "De verwijdering van metalcore naar meer melodieuze metal in het straatje van Machine Head, Pantera en Slipknot, heeft de Amsterdammers goed gedaan."

Begin maar vast te stretchen, want dit wordt één van de grootste pits die Volt ooit gezien heeft!

Zaterdag 2 december
Openingstijd: 20:00 uur
Aanvangstijd: 21:00 uur
Voorverkoop: €11,- / Dagkassa: €13,-
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren