Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Swallow the Sun + Wolfheart + Adimiron

Details

Datum en tijd Nov 28 '15, 19:00
Locatie
Baroeg, Spinozaweg 300, 3076ET Rotterdam
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Swallow the Sun + Wolfheart + Adimiron

Swallow The Sun is een band waar je niet meer omheen kunt als je het over melodieuze doom/death metal hebt. Sinds het debuut ‘The Morning Never Came’ uit 2003 laten deze Finnen horen dat ze fantastische muziek schrijven in de geest van My Dying Bride en Type O Negative. In november gaat de band op tour om het eerste album dat op  Century Media uitkomt te promoten. Dit is overigens niet zo maar een album. Het zijn drie albums die de titel ‘Songs From The North I, II & III’ krijgen. Een album in de stijl die we van Swallow The Sun gewend zijn, een akoestisch album en een album gericht op de donkere wereld van de funeral doom. Albums die wel bij elkaar horen. Kortom, een groots project van een fantastische band. Dat willen we live natuurlijk meemaken.

Wolfheart is een relatief nieuwe band die in 2013 als soloproject gestart werd door Tuomas Saukkonen. Hij stopte met al zijn andere bands, waaronder Before The Dawn en Black Sun Aeon, en begon Wolfheart. Inmiddels is het een volledige band die twee albums heeft uitgebracht. De melodieuze death metal van deze Finnen wordt enorm goed ontvangen door fans en pers. Jij kunt getuige zijn of Wolfheart de hooggespannen verwachtingen live ook waar kan maken.

 Vandaag opent het Italiaanse Adimiron, een band die we kunnen omschrijven als progressieve, technische en sfeervolle metal. Een bijzondere band die je ergens tussen Fear Factory, Meshuggah, Gojira en Machine Head kunt plaatsen. Wees op tijd om deze Romeinen aan het werk te zien.- See more at: http://baroeg.nl/...-wolfheart-adimiron/

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren