Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Speakerpunch + Magic Moon + Mantis

Details

Datum en tijd Okt 20 '17, 20:30
Locatie
Popcentrale, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Speakerpunch + Magic Moon + Mantis

Wie ze een keer live gezien heeft weet het: Speakerpunch is een band die knalt! Met energie als hoofdingrediënt vuurt het vijftal een cocktail van groovende riffs, strakke drumslagen en brutale teksten als een vuistslag uit de pompende speakers. Speakerpunch speelt vuige rock ’n roll met wortels in de punkrock, stonerrock en hardrock, en werd qua sound al eens vergeleken met The Misfits en Peter Pan Speedrock. Ongecompliceerde rockmuziek met ballen dus, voor stoere mannen en vrouwen. Als er beweging ontstaat in het publiek, van knikkende koppen tot complete duw- en trekchaos, achten de mannen hun taak volbracht. Crowdsurfen toegestaan!
Magic Moon is een Haagse band die zich laat inspireren door rock uit de jaren 60 en 70 en deze invloeden mixt met elementen uit de huidige rockmuziek. De band startte in de zomer van 2015 als duo, maar werd al snel uitgebreid tot het huidige kwartet. Ze oefenden anti-kraak in het voormalige Nebo ziekenhuis aan de Scheveningseweg in Den Haag. De speciale sfeer die daar hing, klinkt door in de muziek van Magic Moon. De band speelt alleen maar eigen werk met veel energie en verrassende wendingen. De groep heeft nu haar thuisbasis in een kelder in de Haagse binnenstad. Daar wordt keihard gewerkt aan een set die van het podium af spat! Optredens bij de Rollende Keukens en in het Paardcafé waren al een groot succes.
“Magic Moon maakt rauwe psych overgoten door een flinke saus 60’s en 70’s bluesrock. De band surft mee op de opleving van dit genre dat ingezet is door bandjes als Sleepy Sun en Tame Impala. […] Niet missen!"


- 3voor12 Den Haag
De Dordtse band Mantis maakt stevige bluesrock georiënteerde songs waar een flinke dosis gitaarsolo’s zeker niet mogen ontbreken. De eerste demo EP is uitgebracht op 9 februari en ze werken nu hard verder aan hun reputatie. En daar hoort een show in de Popcentrale bij! https:///...0Moon%20%2B%20Mantis

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren