Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Roest presents "Grindfeast" w/ Serrabulho(POR), Kaasschaaf +2

Details

Datum en tijd Jun 2 '18
Locatie
Brigant Arnhem
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Roest presents "Grindfeast" w/ Serrabulho(POR), Kaasschaaf +2Dit is het kleine broertje van "Grindfeast XL" wat plaatsvind in de Willemeen.

Voor deze editie heeft de organisatie weer een topper weten te strikken. De verklede enthousiastelingen van Serrabulho uit Portugal zullen de Brigant op hun kop gaan zetten met hun "Gore grind Rave Party".
2 jaar terug stonden ze al eens in de Willemeen, in juni te bewonderen in de Brigant! Voor de mensen die Serrabulho niet zo goed kennen, kijk even naar deze videoclip van hun single "Pubic hair in the glasses" en je weet genoeg!
https://www.youtube.com/watch?v=B_worevquyM

De heren van Kaasschaaf Party Grind zijn allang geen onbekenden meer in Arnhem. Al jaren organiseren ze de Grind en Slam feestjes in hun thuisstad, onder de noemer van Grindfeast Events. De volgende XL editie, die altijd gehouden worden in de Willemeen, is alweer de 5e in de reeks! Omdat ze samen met Serrabulho een kleine tour doen, kon Arnhem natuurlijk niet uitblijven. Eigenlijk hoeven we geen verdere uitleg te geven, daar waar Kaasschaaf in februari 2017 nog hun laatste CD, Obesitatas, heeft gepresenteerd in een bijna uitverkochte Brigant. Trek je dansschoentjes uit de kast en laten ze zien hoe er een polonaise wordt gebouwd in de Brigant!

Barricade - Antwerp uit België gaat de Brigant lekker laten schudden met hun aanstekelijke, politieke grindcore!

De heren van BLUEWAFFLE SAUERKRAUT maken de line-up compleet voor dit leuke onderonsje in Arnhem! Dat deze heren een halfjaar geleden indruk maakte tijdens Grindfeast XL, staat wel vast. Daarom nodigen we ze gewoon nog een keer uit, ditmaal in de Brigant, om ervoor te zorgen dat er vanaf de eerste band al gedanst kan worden en de heupjes worden losgegooid!
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren