Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/ROEST , met ALTAR , Sepiroth, Mouflon

Details

Datum en tijd Sep 23 '17
Locatie
de brigant , Anhem
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

ROEST , met ALTAR , Sepiroth, MouflonMet trots kunnen we de volgende band aankondigen die het volgende seizoen op #Roest# zal spelen en dat is niemand minder dan #Altar#!! De band heeft in de jaren '90 en begin deze eeuw furore gemaakt met hun brute death metal en met album als 'Youth Against Christ, Ego Art, Provoke & In the Name of the Father" en nu is #Altar# terug van weggeweest en hebben deze heren en dame nieuw bloed erin gepompt en zijn ze druk bezig met nieuwe nummers te schrijven om een nieuw album op te nemen, die hopelijk niet lang opzich zal laten wachten. Maar benieuwd hoe ze anno 2017 klinken moet zeker komen deze avond!! Be there.....

https://www.facebook.com/altardominion/?fref=ts

Ook #Sepiroth# zal op deze avond op de planken staan om hun brute en oldskool death metal kunsten aan jullie te tonen! En ook deze heren hebben hun ervaring dik opgedaan door al jaren op het podium staan met o.a. bands als "Sinister, Decapitated, Demonical, Skinless, Rectal Smegma, Pleurisy en Severe Torture" om er n paar te noemen.

https://www.facebook.com/
sepirothnl/

En de heren van het uit Arnhem komende #Mouflon# zullen ook weer hun mix van death en doom metal laten horen. Ze zijn hard aan het werk om eind dit jaar hun debut op te nemen en uit te brengen en zullen dus nieuw materiaal ten gehoren brengen!

https://www.facebook.com/Mouflon-544807228919159/

Tevens zal er ook een mini metal market zijn van Doc-Shop met platen, cd's en merchendise.
https://www.facebook.com/Doc-Shop-122214458196043/


(reseveren is mogelijk, mail dan naar brigantroest@hotmail.com)
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren