Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Rammstein: Europe Stadium Tour 2020

Details

Datum en tijd Jun 24
Locatie
Goffertpark, Nijmegen
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

kcdennis
DezeGast

Omschrijving

Rammstein: Europe Stadium Tour 2020NIJMEGEN - Wie nog een kaartje wil kopen voor het concert van Rammstein in Nijmegen heeft pech: de show is volledig uitverkocht. Binnen een uur waren alle beschikbare kaarten van de hand gedaan, ondanks een falend ticketsysteem.

De Duitse metalband treedt volgend jaar op 24 juni op in het Goffertpark. Fans konden vrijdag vanaf 11.00 uur tickets kopen via de online ticketshop Eventim. Die waren binnen een klein uur uitverkocht.

Enorme animo

Vele fans zaten vrijdag klaar om zich te verzekeren van een toegangsbewijs, maar zij kwamen bedrogen uit. Door de enorme animo was het druk op de servers van de website en lukte het meerdere geïnteresseerden niet langs de wachtrij te geraken. Anderen werden uit de wachtrij gegooid. 

Zie ook: Systeem ligt plat voor kaarten Rammstein in Nijmegen: fans woedend


Concertorganisator Greenhouse Talent zegt dat er geen wachtlijst komt, omdat het concert op een open veld wordt gehouden en er geen productieblokkades zijn. In België waren geen problemen en gingen de tickets voor het concert in Oostende binnen een kwartier over de toonbank.


Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren