Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Phantom Elite + Angel Nation (UK) + Equisa

Details

Datum en tijd Dec 17 '17, 16:00
Locatie
Popcentrale, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Phantom Elite + Angel Nation (UK) + Equisa

Phantom Elite wordt in 2016 opgericht door Sander Gommans (ex After Forever, HDK) en de Braziliaanse rock/musical zangeres Marina la Torraca (Avantasia, Exit Eden). De groep wordt in eerste instantie gebaseerd op het album "Serenades of the Netherworld" van HDK, maar groeit snel uit tot volwaardige band als de muzikanten samen met Sander eigen materiaal beginnen te schrijven.Dat leidt al snel tot singles "Siren's Call" en "Wasteland". De twee video's zorgen voor wereldwijde positieve reacties, 30.000 Youtube views en ruim 8000 volgers op social media -zonder dat de band ook maar één show heeft gedaan.


Het maakt het live debuut van Phantom Elite, eind september 2017 op het prestigieuze Femme festival, alleen maar indrukwekkender. De frisse, moderne metal met progressieve en symfonische elementen staat ook op het podium zeer stevig. Op 8 december start de band haar Winter Wonder Wasteland tour, waarbij het debuutalbum en songs van HDK live worden gepresenteerd.
Angel Nation (UK)


Na het spelen van talloze live shows in en rond Londen kwam in 2014 hun officiële muziekvideo 'Tears of Lust’ en deden ze de support voor de band Van Canto in de Underworld London. Hun debuutalbum (Tears of Lust) werd gelanceerd in juli 2014 en kreeg overweldigende reviews van media over de hele wereld. Naast een headline release show in The Underworld speelde Angel Nation ook op Bloodstock festival, Lankafest (Finland) en Dames of Darkness festival. Angel Nation publiceert in oktober 2017 hun langverwachte tweede album, gevolgd door live shows in Groot-Brittannië en Europa.
Equisa


De Nederlandse collectief Equisa brengt een nieuwe mix van melancholische zang, teksten en atmosferen bovenop een dikke laag metal.

Equisa combineert een harde sound met mooie melodiëen, ambient en symphonische invloeden. Dit geeft een verfrissende draai aan de Female Fronted Metal en past perfect op Madametal!
https://www.popcentrale.nl/programma/455/Madametal

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren