Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Orphaned Land + Voodoo Kungfu + Imperal Age

Details

Datum en tijd Nov 18 '16, 19:00
Locatie
Baroeg, Spinozaweg 300, 3076ET Rotterdam
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast
martijnv

Omschrijving

Orphaned Land + Voodoo Kungfu + Imperal AgeOrphaned Land uit Israël is sinds hun oprichting in 1992 dé toonaangevende band op het gebied van Oriëntaalse metal. Je kunt ze ook pioniers noemen. Orphaned Land mengt namelijk op progressieve wijze melodieuze death, doom en zelfs black metal met traditionele muziek uit het Midden-Oosten. Daarbij gaan hun teksten over de dagelijkse realiteit waarin zij leven. Dat zijn daarbij ook fans hebben in omringende Moslimlanden maakt de band vrij bijzonder. Wij zijn dan ook verheugd dat we Orphaned Land opnieuw in Baroeg mogen verwelkomen.

Ook Voodoo Kungfu 
is bijzonder te noemen. Deze act uit China (met Los Angeles als uitvalsbasis) combineert heavy metal met Folk muziek uit o.a. Tibet en Mongolië. Frontman Nan Li studeerde aan het Berklee College of Music en is daarmee de enige Chinees die bij dit gerenommeerde instituut is opgeleid.

Vandaag opent het Imperial Age
. Deze band was ook van de partij toen Baroeg het concert van Therion organiseerde in de Maassilo. Imperial Age wordt vaak bestempeld als de Russische Nightwish. Dat zegt voldoende lijkt ons.See more at: http://baroeg.nl/...kungfu-imperial-age/

Deel:

de wall

Tan
Mei 28 '16
Orphaned Land leuk een keer gezien in Amstelveen
martijnv
Okt 29 '16
Ja daar ga ik zeker naar toe
Log in om te reageren