Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Order of the Emperor + Vokatus + Shabby Harry's

Details

Datum en tijd Jan 18 '19, 20:30
Locatie
Popcentrale, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Order of the Emperor + Vokatus + Shabby Harry's

Order Of The Emperor


Één van de tofste hardrockbands uit deze regio komt volgend jaar met een nieuw album! 

Ze wonnen in hun eerste jaar van bestaan al de Grote Prijs van Rotterdam en de award voor het Beste Album van het Jaar 2016. 

Een band van niveau dus!


Voor liefhebbers van Thin Lizzy, Judas Priest, Black Sabbath. Led Zeppelin, DIO, Rainbow, Deep Purple
Shabby Harry's


De Shabby Harry's, een vijfkoppige hardrockband uit Rotterdam, speelden vorige maand in de voorronde LOUD van de Grote Prijs van Dordt. 

Scheurend, stampend en grommend, maar toch ook melodieus. Verwacht harde, snelle en dansbare hardrock met hier en daar een mespuntje metal. Live knalt de band dwars door de fundering heen, en wordt je meegenomen door nummers als Unholy Union en Spirit of the Caveman. Het motto is dan ook “Play fuckin’ loud or go home!”


Winnaars van wedstrijden als DoeMaarVet 2018; waarvan de jury compleet weggeblazen was door het feestje dat gebouwd werd.Vokatus


Vokatus is een avontuurlijke band met invloeden van de dampende rockmuziek uit de jaren 70. Vokatus speelt materiaal met kabaal. De krachtige fundering van het TivoliVredenburg gebouw is niets in vergelijking met de stevige en vrije sound van de Utrechtse (en deels Dordtse) band. Scheurende Hammond-orgels, overstuurde (bas)gitaren, pompende drums en een krachtig stel stembanden omschrijven het viertal het beste.


De jonge band speelde al op Appelpop en Bevrijdingsfestival Utrecht 2017 en opende voor onder meer Indian Askin in de Zinder in Tiel.Entree: € 2,- v.v.k. | € 4,- d.v.k. | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur
https:///...20Shabby%20Harry%27s

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren