Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Napalm Death / Eyehategod / Misery Index ea - Patronaat Haarlem

Details

Datum en tijd Feb 25 '20
Locatie
Patronaat Haarlem
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Napalm Death / Eyehategod / Misery Index ea - Patronaat HaarlemCAMPAIGN FOR MUSICAL DESTRUCTION 2020

Het uit Birmingham-afkomstige Napalm Deathschokte eind jaren ’80 de wereld met super-agressieve “grindcore" bestaande uit ongehoord korte songs met onnavolgbare riffs en razende blastbeats. Nu veertien platen en drie decennia later zijn ze nog steeds een van de grote namen in de grindcore én death metal wereld. Plaat nummer vijftien wordt begin 2020 uitgebracht!

EYEHATEGODis een instituut. Al 30 jaar maakt de band rond charismatische zanger Mike Williams crusty sludge. Als je southern rock, The Melvins, hardcore en Black Sabbath mengt, krijg je sowieso een smerige bende, en daar zijn deze kerels maar wat blij mee.

Het zesde full-length album ‘Rituals Of Power’ laat de Amerikaanse death metalband Misery Index, zoals we dat liefst horen. Als een brute showcase van kracht, snelheid en totale vernietiging! Opgericht door voormalige leden van Dying Fetus, is de band tegenwoordig een ware tourmachine, die niets uit de weg gaat!

Als er een band is die de grindcare-sound van Napalm Death naar het volgende niveau heeft getild, dan is dat het Finse Rotten Soundwel. Al meer dan 25 jaar laat het kwartet overal waar ze komen een spoor van vernietiging achter. Een band die je mee moet maken!

BAT is het side-project van Municipal Waste-gitaartandemt Ryan Waste en Nick Poulos, samen met crossover-legende, D.R.I.-drummer Chris Griffin. Met deze namen weten jullie wat je te wachten staat!

+1 support

DI 25 FEB
zaal open 18:00 aanvang 18:30
Tickets €32

Meer info & ticket: https://www.patronaat.nl/25-2-2020/napalm-death-uk-%2b-eyehategod-usa-%2b-misery-index-usa-%2b-rotten-sound-fin-%2b-bat-usa-
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren