Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Madmans Espirit (KOR) + Phlebotomized (NL) + support: VII ARC (DE)

Details

Datum en tijd Apr 21 '19, 16:00
Locatie
Popcentrale, Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Madmans Espirit (KOR) + Phlebotomized (NL) + support: VII ARC (DE)

Madmans Esprit (KOR)

Madmans Esprit maakt 'depressive suicidal blackened pop' in Seoul, Korea hun tweede thuisbasis Berlin, Germany. Ze zijn getekend op ‘Gan-Shin Records’, het Europese label van Japanse bands als DIR EN GREY, lynch. en sukekiyo. Deze band is intens en valt op door hun gestileerde uitstraling en performance. Bereid je voor om ondergedompelt te worden in pure duisternis. 


Phlebotomized

Dit zevental begeeft zich sinds eind jaren tachtig aan het Nederlandse metalfront. In 1997 is de band uit elkaar gegaan waarna ze in 2013 weer bij elkaar zijn gekomen. Phlebotomized speelt progressieve death metal deluxe. De grunt is extreem diep en muzikaal gaat het van trage tempo’s naar keiharde blastbeats. Nu zijn ze, na wat verschuivingen van bandleden, terug met hun nieuwe album "Deformation of Humanity".
Dat wordt de pit in!


VII ARC (DE)

De Duitse alternatieve metalband VII ARC is een spektakel om te zien. Ze hebben een sterke passie voor duistere mode en uitstraling en dat spat van het podium af. De teksten gaan over menselijke zwakte en innerlijke angst, maar met een hoopvolle boventoon. In 2017 speelden ze onder andere op conventies als GAMESCOM, DOKOMI en CHIZURU en tourden ze door Europa met de Japanse band MORRIGAN. Nu zijn ze met Madman Esprit mee voor een show in de Popcentrale!

Entree: € 2,- v.v.k. | € 4,- d.v.k. | Deur open Aanvang
https:///...VII%20ARC%20%28DE%29

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren