Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Lordi + Support

Details

Datum en tijd Okt 9 '18, 19:00
Locatie
P60, Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Lordi + Support

Mr. Lordi, kapitein van de Scare Force One, en zijn crew zijn klaar voor een nieuwe ronde! De band uit Finland won in 2006 het EuroVisie Songfestival en pakte daarmee direct de titel als eerste hardrock winnaar ooit. Het winnende nummer 'Hard Rock Hallelujah' rees als een vuurpijl naar de top van de internationale hitlijsten en bracht Lordi hun wereldwijde doorbraak.

 

Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten. Ze brachten negen (!) albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show. Zo maakten zij in 2016 nog een stop in P60 met hun European Monstour. De laatste langspeler werd mei van dit jaar nog uitgebracht. Misschien wel een van de meest controversiële albums van de band tot nu toe. Met de bijpassende naam ‘Sexorcism’ presenteert Lordi een ongecensureerde versie van zichzelf en hun muziek!

 

Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodieuze heavy metal/rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is.
https://www.p60.nl/agenda/2198

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren