Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Kreator - Tilburg, 013, NL

Details

Datum en tijd Feb 2 '17
Locatie
013
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Kreator - Tilburg, 013, NLKREATOR

with:
SEPULTURA
SOILWORK
ABORTED

Preorder links available soon!

Presented by: EMP, ESP, Meinl, Metal.de, Metal hammer, Metalnews.de, Musix, Nuclear Blast, Peta2.de, Piranha, RTN-Touring, Tätowiermagazin, Visions

De Duiste thrashmetalband Kreator keert na hun uitverkochte show in 2014 vanavond terug naar 013. De groep brengt al sinds 1985 ijzersterke thrashmetal uit. Platen als ‘Pleasure To Kill’, ‘Extreme Aggresion’ en ‘Violent Revolution’, zijn verplicht werk voor alle metalfans. Het laatste album ‘Phantom Antichrist’ stamt alweer uit 2012, dus wat ons betreft hoog tijd voor een nieuw werk. In 2016 duiken de Duitse helden de studio in voor nieuw werk. En vandaag hoor jij die nieuwe nummers voor het eerst live.

Zoals altijd stellen de Duitsers een bizar sterke package samen. Vorige keer Arch Enemy en dit keer niemand minder dan Sepultura. De band die verantwoordelijk was voor meesterwerken als ‘Arise’ en ‘Chaos A.D.’, zat door line-up wisselingen even in de put, maar sinds ‘Kairos’ (2011) is de Braziliaanse groove metalband weer in topvorm. Soilwork zijn al jaren hofmeesters in het leveren van pakkende melodeath en bewezen in 2015 nog dat ze 013 ook op eigen houtje vol kunnen trekken. En als de brute deathmetal van Aborted (in 2014 nog op de Main Stage van Neurotic Deathfest) er ook nog aan toegevoegd wordt, heb je geen enkel excuus meer om dit te missen.
Deel:

de wall

norawulfa
Jan 23 '17
TICKET IN THE POCKET !
Log in om te reageren