Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Into the Void

Details

Datum en tijd Okt 21 '16
Eindtijd evenement Okt 22 '16
Locatie
Neushoorn, Leeuwarden
Initiatiefnemer mltnd

Aanwezig

mltnd

Omschrijving

Into the VoidNa drie succesvolle edities van Into the Void kan een vervolg niet uitblijven. Op 21 en 22 oktober 2016 zal de Leeuwarder Poptempel ‘Neushoorn’ voor de vierde keer het decor vormen voor twee dagen stoner, sludge en doom en alles wat daar bij in de buurt komt. Ja dat lees je goed, voor het eerst vindt Into the Void twee dagen lang plaats!

Naast Into the Void organiseren we ook de festivals’Into The Grave‘ en CityRock Leeuwarden en verschillende losse concerten. Het online metalmagazine Zware Metalen is mede-organisator van Into the Void.

Hoe dan ook, Into the Void is een festival met een stuk of 20 tot 23 vette bands. Bands waarvan wij je beloven dat die je omver zullen blazen, letterlijk en figuurlijk. Een dag vol heavy en trage riffs, maar ook veel gezelligheid, mooie poster-art en T-shirts, waarschijnlijk flink wat vinyl en de tap zal ook wel aan staan. En dat alles voor slechts €35,- in de voorverkoop. Er zijn overigens ook dagkaarten voor het festival beschikbaar!

Check de bands die spelen op de website, check onze Facebook en onze Twitter. Het is pas onze vierde keer, dus nog niet alles is in kannen en kruiken. We waarderen je hulp, dus deel de pagina en het evenement met je vrienden en nodig ze uit, vertel het aan anderen en help ons het een succes te maken zodat we op 21 en 22 oktober 2016 een vet festival hebben. Wij hebben er alvast veel zin in! De line-up is nagenoeg bekend. Op vrijdag spelen Fu Manchu, Conan, Elder, The Machine, Dool, Hangman’s Chair, Eleanora + 1tba. Het complete programma van zaterdag is nu:
Karma to Burn, Monolord, Long Distance Calling, Momomyth, Hexvessel, Lonely Kamel, Earth Ship, Limb, Komatsu, Tombstones, The Moth Gatherer, Black Rainbows, Tangled Horns, Darkher, ZooN, Wichsorrow, Alunah, Famyne.

Into the Void wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Nederlands Fonds voor de Podiumkunsten. Check hun site voor meer info.
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren