Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Hedon Zwaar Nieuwjaar met o.a. Enthroned / Schammasch / Sepiroth

Details

Datum en tijd Jan 4 '20
Locatie
Hedon Zwolle
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Hedon Zwaar Nieuwjaar met o.a. Enthroned / Schammasch / SepirothHedon Zwaar Nieuwjaar is dé nieuwjaarsborrel voor Metal Minnend Nederland! Met als strijdtoneel de beide zalen die Hedon te bieden heeft, zullen 7 acts uit zowel binnen- als buitenland met een klapper van een headliner erboven de revue passeren terwijl wij samen proosten op weer jaar vol keiharde metal, gave concerten en prachtige festivals.

Wij kunnen ook meteen eerste bands incluis de headliner bekendmaken! De Belgische Black Metal giganten Enthroned gaan op tour samen met o.a. Schammasch (CH) en Caronte (IT) en zullen hierbij ook Hedon Zwaar nieuwjaar aandoen!

Daarnaast komt de thrash metal band Inquisitor na 28 jaar weer naar Hedon! De extreme thrash metal van dit gezelschap is ranzig, hard, goor, intens, compromisloos, onorthodox, eigenzinnig en wordt, net als in de jaren negentig, met veel passie en energie gebracht.

De winnaars van de Dutch Metal Battle 2019 zijn ook aanwezig, TerraDown heeft melodische gitaren, strakke drums, zware bas en stevig gebrul. Dit is samen met de diversiteit binnen de nummers en het plezier on stage het fundament van TerraDown. Met een eerste album op komst in de maak, is het een band om in de gaten te houden.

Aan de rest line-up wordt keihard gewerkt en wij hopen dan ook zeer snel de overige acts bekend te kunnen maken!
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren