Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Epica + Evil Invaders + 3rd Machine

Details

Datum en tijd Jun 11 '17, 19:00
Locatie
Bibelot, Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast
Epican84
Omar

Omschrijving

Epica + Evil Invaders + 3rd Machine

Epica maakt al jaren furore in zowel binnen- als buitenland. De muziek wordt gekenmerkt door een mix van gothic en symphonische metal en is mede beïnvloed door film- en musicalmuziek. Flink bombastisch dus. Sinds het debuut in 2004 maakt ieder album indruk. Het in september 2016 verschenen zevende album ‘The Holographic Principle’ is geen uitzondering! Epica kiest er bewust voor om in het drukke festivalseizoen - o.a. Greenfield Festival (CH), Download Festival (FR), Graspop (BE) en Novarock (AU)- niet alleen grote festivalshows te doen, maar juist terug naar de basis te gaan. Daarom verwelkomen we Simone Simons en haar bandleden maar al te graag voor een exclusieve zomershow in Bibelot.

Epica-gitarist Mark Jansen: “Epica is eigenlijk een permanente rit in een rollercoaster. Nadat we ons nieuwe album vorig jaar hadden uitgebracht, stapten we in het vliegtuig en gingen we weer op weg naar onze trouwe fans in alle windstreken. Ook voor 2017 staat onze agenda weer ramvol met shows in onder meer Rusland, Azië en opnieuw naar Midden- en Zuid-Amerika. We gaan veel festivalshows doen, dus wilden we heel graag een relatief intieme clubshow in Nederland doen, zodat we onze fans als het ware weer kunnen zien, horen en ruiken.”


+ Support: Evil Invaders (BE)

In amper een paar jaar tijd is het Belgische Evil Invaders erin geslaagd door te stoten tot de Europese top van de speed en thrash metal. De band tekende bij Napalm Records en bracht in  2015 het eerste full length album ‘Pulses Of Pleasure’ uit.


+ Support: 3rd Machine

Moderne groove metal formatie met dynamische melodieën. Deze Nederlandse band smelt diverse metal stijlen samen tot een geheel.https://www.bibelot.net/agenda/1150/Epica/

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren