Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Deströyer 666 + Dead Congregation en meer!! // Doornroosje

Details

Datum en tijd Okt 31 '19
Locatie
Doornroosje Nijmegen
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Deströyer 666 + Dead Congregation en meer!! // DoornroosjeLiefhebbers van extreme metal mogen donderdag 31 oktober met een uitroepteken in hun agenda markeren. Beide zalen van Doornroosje staan deze avond in het teken van een goddeloze hoogmis van formaat. Het duistere en verwoestende hoofdgerecht kondigen we eind maart aan, maar de eerste namen mogen er ook wezen: Deströyer 666, Dead Congregation, Nocturnal Graves en Inconcessus Lux Lucis.

De Australiërs van Deströyer 666 spelen maar mondjesmaat in Europa, maar nu keren ze eindelijk weer terug naar Nederland. De band staat bekend om hun nietsontziende, verschroeiende mix van black thrash metal.

Het Griekse Dead Congregation is geen onbekende in de death metal scene. De brutale nummers zijn geïnjecteerd met een flinke scheut doom en black metal invloeden. Verplichte kost voor liefhebbers van Incantation en Immolation.

Net als Detröyer 666 zijn de mannen van Nocturnal Graves afkomstig uit Australië. De thrashy roots worden zeker niet verloochend, maar op hun laatste album ‘Titan’ is het geluid gelaagder, duisterder en zakt het tempo wat vaker in. Het geheel wordt daardoor alleen maar bruter.

Let op: de voorverkoop prijs geldt tot de aankondiging van de headliners van deze avond.
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren