Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Death Angel, Vicious Rumors, Razend, Disquiet

Details

Datum en tijd Jul 8 '17
Locatie
dynamo
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Death Angel, Vicious Rumors, Razend, DisquietUit de roemruchtige Bay area komen de mannen van Death Angel, pioniers in de Thrashmetal scene en nog steeds na 30 jaar een graag geziene gast in zalen en festivals als Dynamo Metal Fest. Dat de band nooit zo groot geworden is als bijvoorbeeld Metallica is niet gek, en zeker niet vervelend, omdat Death Angel het gewoon het best doen in de kleine zweterige zaaltjes!

Met platen als “The Ultra VIolence” en hun laatste “The Evil Divide” staan de mannen met dezelfde attitude als in de 80’s op het podium. Niet lullen maar poetsen, dik feest en met een biertje in de hand smaakt Death Angel nog hetzelfde als 30 jaar geleden,,,,, naar meer!

Vicious Rumors is een van de grondleggers van de Thrashmetal scene, met bands als Testament, Exodus, Metallica en jawel DEATH ANGEL. Met de plaat “Welcome to the Ball” brak de band door en gaf het de gelegenheid om te touren over de wereld, zo stond de band ook met enige regelmaat in Dynamo. De laatste jaren speelt de band nog steeds over de hele wereld, in de clubs maar ook zeker op de grotere EU festival sla s Metalday, Alcatraz en op de 70000 tons of Metal boot. Om het feestje vanavond compleet te maken staan ze naast Death Angel in Dynamo, a trip down memorie lane!!!

Support: Razend
Geboren uit Outburst en Acrostichon onstond Razend, wellicht de hardst werkende metalband uit het zuiden. Met de ep “White Goat” en White Goat 2” staat de band regelmatig te Thrashen om het podium. Met invloeden uit de vroege 80s Thrashtijden, zal Razend zeker zorgen dat Death Angel fans hun eerste biertjes onder de juiste soundtrack wegkappen.. Proost!

Support: Disquiet
Met show als support van Arch Enemy en Annihilator, shows op Wacken Open Air en als eerste NL metalband in Surinam zijn de Thrashers van Disquiet op de goede weg. Vanavond openen ze de avond, en dat gaat een partijtje goed worden, dus ben op tijd! 

www.facebook.com/deathangel
www.facebook.com/ViciousRumorsThisIsMetal
www.facebook.com/pg/razendband
www.facebook.com/disquietofficial

19:00u doors
19:30u- Disquit
20:20u- Razend
21:10u- Vicious Rumors
22:15u- Death Angel
00:00u- Afterparty Cafe The Jack 

Tijdschema ovb
Deel:

de wall

norawulfa
Jul 5 '17
last minute action dat ik erheen ga
Log in om te reageren