Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Dead Man's Walk - Splinterbomb - Black Rabbit rock The Move

Details

Datum en tijd Dec 2 '17
Locatie
the move arnhem
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Dead Man's Walk - Splinterbomb - Black Rabbit rock The MoveTijd voor weer een avondje stevig rocken!

Wordt afgetrapt door Black Rabbit: 
Black Rabbit is een project ontstaan uit de liefde voor extreme muziek van de bandleden. Met een gemiddelde leeftijd van 19 een van de jongste bands in de scene, maar daarmee ook een van de meest energieke! Black Rabbit's sound is een combinatie van old & new school thrash met death en groove invloeden. Denk aan een combinatie van Slayer, Obituary, Lamb of God en Havok. Headbangen gegarandeerd!

Nekspieren zijn los en door met Splinterbomb:
Splinterbomb is in 2014 ontstaan. Vier gasten die metal als de ultieme muziek ervaren besloten een pot herrie te gaan maken, die goed in elkaar zit, en barst van de energie! ‘Groove’ is het sleutelwoord en de muzikale basis. Invloeden uit thrash metal, hardcore, death metal en zelfs doom vinden hun weg in de explosieve sound van de band, die vooral live goed tot zijn recht komt!
https://www.youtube.com/
watch?v=hhQTPIGAgig

Kunnen we daar nog overheen, vraag je je af? Ha! 
Dead Man's Walk uit Nijmegen maakt een mix death thrash en groove metal met invloeden van o.a. Slayer, Exodus en Entombed. De band is winnaar van het Geldersch Metal Treffen 2012 en stonden ooit samen op het podium met Beheaded & KataklysmSinds kort heeft de band de Hoogevener Rob Koene (voormalig drummer Massive Assault & Paper Doll Decay) in de gelederen. De energie zal er afspatten live!
https://www.youtube.com/watch?v=FZWZBSAO7Hs

Zaal open - 20.30 uur
Entree - 5 euro
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren