Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Cannibal Corpse + Anatomy of I

Details

Datum en tijd Aug 1 '18, 19:00
Locatie
Baroeg, Spinozaweg 300, 3076ET Rotterdam
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Cannibal Corpse + Anatomy of I

Wederom een grootheid uit de death metal in Baroeg. Wat heet, vanaf de jaren 90 is Cannibal Corpse de bestverkopende band in het genre, met een afzet van ruim 2 miljoen releases. Ook hun veertiende album Red Before Black is een mijlpaal in het betere hak-en-zaagwerk, wat zich tevens in de teksten manifesteert. De gore druipt er weer vanaf met de Code Of The Slashers hoog in het doorbloede vaandel.


In de setlist staan daarnaast smerig strakke classics, zoals Devoured By Vermin en A Skull Full Of Maggots. Live komt het vijftal uit Buffalo aan alsof een kudde buffels over je heen walst, dus  sluit je aan bij de death metal-stampede van Cannibal Corpse en kom hun 30-jarig jubileum vieren.


Anatomy Of I heeft binnen afzienbare tijd wat te vieren, want er wordt gewerkt aan de opvolger van het machtige debuut Substratum uit 2011. Die plaat werd opgenomen met Megadeth-drummer Dirk Verbeuren en basmeester Steve Di Giorgio (bekend van Sadus, Death, Testament en zo'n 87 andere bands). Voorman Michael Dorrian heeft nu een Rotterhaagse band bij elkaar, met leden uit Sinister, Houwitser en Supreme Pain. Ook voor deze metalspecialisten is de veelzijdige en vooruitstrevende tech-death van Anatomy Of I een uitdaging.

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren