Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Bongripper, Integrity, Primitive Man, Seven Sisters of Sleep

Details

Datum en tijd Jun 14 '17
Locatie
willemeen
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Bongripper, Integrity, Primitive Man, Seven Sisters of SleepDoommetal grootheden Bongripper eren Europa met een tour en doen Arnhem aan voor een van de weinige shows In Europa. In samenwerking met Willemeen presenteren we vier gruwelijk harde bands uit het Sludge, Doom en Holyterror genre op één oorverdovende avond!

BONGRIPPER

Bongripper, het vierkoppige gezelschap uit Chicago staat bekend om hun instrumentale sludge-/doomnummers, voorzien van een monsterlijk logge sound. Dreigende klanken zwellen aan en gaan over in trage slopers om op in trance te komen.

INTEGRITY

Integrity werd in 1989 opgericht en de lijst wie er ooit in de band heeft gespeeld leest als een who is who van de metalcore. Geen wonder, want Integrity wordt door velen gezien als eerste band die hardcore met heavy metal mengde. Ook de teksten lijken beide harde genres te overlappen. Zowel religie en individualisme als occultisme komen aan bod.

PRIMITIVE MAN

Dat sludge metal een donker genre is lijkt ons duidelijk, maar zo duister en zwaar als dat van Primitive Man horen we maar zelden. Het begint al met de vernietigende vocalen die recht uit het graf lijken te komen. Voeg daar de razende drums en de zware, logge gitaarriffs aan toe en je krijgt de meest duivelse metal die je je kunt voorstellen. Een aantal jaar geleden bracht de band hun eerste plaat uit en deze staat van begin tot eind vol met verwoestende nummers waarvan zelfs de meest doorgewinterde fans bang naar hun moeder rennen.

Seven Sisters of Sleep

Seven Sisters of Sleep is afkomstig uit het zonnige Californië. De muziek die SSOS produceert is vooral duister. Sludge met elementen uit diverse harde (sub)genres.
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren