Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Band Boost Finale

Details

Datum en tijd Mei 12 '18, 20:30
Locatie
Bibelot, Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Band Boost Finale

The Great Hurricane Escape – southern metal - Dordrecht

The Great Hurricane Escape is een ‘Southern Metal’ band uit Dordrecht. De band bestaat sinds februari 2013 en heft in 2014 hun eerste EP ‘Panic Room’ uitgebracht. De band heeft nummers geschreven en opgenomen voor de Walibi Fright Nights en hebben meerdere festivals aangedaan, zoals Elektra’s Tuinfeest en Batmanfest.


Hun inspiratie halen ze uit bands als ‘Maylene And The Sons Of Disaster’, ‘Every Time I Die’ en 'Red Fang'.


De tweede EP is onderweg en wordt uitgebracht in februari 2018. 

https://www.youtube.com/watch?v=5G9-C0oqD8ANo More Heroes- Winnaar Band Boost Halve Finale
Pas opgerichte Metalcore band met invloeden van moderne rock tot aan flinke deathcore. Combinaties van clean zang, screams, melodische riffs en heftige breakdowns zorgen voor een bijna klassieke ervaring met een moderne sound. Invloeden van o.a.: Killswitch Engage, Parkway Drive, Architects & August Burns Red.Vokatus  – 70’s rock - Dordrecht

Vokatus is een avontuurlijke band met invloeden van Acid rock, Space rock, Indie en Desert Rock. De band bestaat uit Yassir Oostrom op lead zang en gitaar, Gosse Bosma achter de toetsen en backing vocals, Nigel de Vette op basgitaar en backing vocals en Freek de Wit op de drums.


Vokatus stelt zichzelf op hun eigen manier voor:

“Vokatus speelt eigen materiaal met kabaal. Het eigen materiaal van Vokatus is stevig en vrij. Rondvliegende duiven zijn een mooi voorbeeld van vrijheid, maar rondsurfende ruimte kameleons kunnen nog net even wat meer genieten van hun mogelijkheden.” Wat dat ook mag betekenen: bereid je voor op Vokotus!

https://www.youtube.com/watch?v=5PYH70TmnoY
Sleepertown – alternative rock - Dordrecht

Sleepertown is een Nederlandse band uit Dordrecht/Rotterdam, in 2017 gevormd. Ze maken hardcore gemixt met post rock, blues en indie rock. Vergelijkbaar met bands als Cloudkicker, Deftones, Defeater, Mewithoutyou en Steak Number Eight.


 

Mr. Marten - pop/jazz/funk - Dordrecht

Mr. Marten is een 4 mans formatie met als frontman Marten Oosterhaven. De zelfgeschreven muziek wordt op het podium vol passie en energie overgebracht. De nummers variëren van zwoele ballads tot groovy popsongs. Invloeden van Billy Joel, Michael Jackson, Jamie Cullum, Jim Croce en Bruno Mars!Mr. Marten Oosterhaven heeft al een bak ervaring. Zo heeft hij zijn nummer Suit Up al eens gespeeld met het Nederlands Blazers Ensemble! Toe maar!
Entree: € 5 | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur


https://www.popcentrale.nl/programma/558/Band%20Boost%20Finale

https://www.bibelot.net/agenda/band-boost-finale/

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren