Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/BACK TO THRASH : Flotsam And Jetsam / Izegrim / Dew Scented

Details

Datum en tijd Mrt 31 '17
Locatie
willemeen
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

BACK TO THRASH : Flotsam And Jetsam / Izegrim / Dew Scented

BACK TO THRASH met:

FLOTSAM AND JETSAM

Facebook

Deze band uit Arizona laat in de jaren '80 van zich horen met een aantal geweldige albums. De band verliest bassist Jason Newsted aan Metallica maar laat zich daardoor niet kisten. Flotsam And Jetsam blijft gewoon prima albums uitbrengen die je tussen power metal en thrash metal kunt scharen. Luister bijvoorbeeld eens naar het zelfgetitelde album dat in 2016 het daglicht zag. Dan weet je meteen dat je deze show niet mag missen.

 

IZEGRIM

Facebook

Lokale helden Izegrim uit Zutphen zijn ook van de partij. Deze death/thrash act stippelt de loopbaan zorgvuldig uit. Intussen horen ze bij de Europese top. Dit laten ze dubbel en dwars horen op het vijfde album ‘The Ferryman’s End’ dat via Listenable Records uitgebracht is. En op het podium heerst de band ook als geen ander.

 

DEW SCENTED

Facebook

Op deze tour wordt Flotsam And Jetsam vergezeld door Dew Scented. Van origine een Duitse thrash metal band, maar inmiddels is het meer een Nederlandse aangelegenheid. Buiten zanger Leif Jensen bestaat Dew Scented uit Nederlandse muzikanten. De band heeft 10 albums op hun naam staan en staat als een goed geoliede machine op de planken.

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren