Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Arkona + Metsatoll + Svartsot

Details

Datum en tijd Dec 6 '15, 15:00
Locatie
Baroeg, Spinozaweg 300, 3076ET Rotterdam
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast
Amandess

Omschrijving

Arkona + Metsatoll + Svartsot

Vandaag staat Baroeg in het teken van folk metal en we presenteren 3 fantastische bands uit dit genre. Hoofdact is het Russische Arkona rondom frontvrouw Masha "Scream" Arkhipova. Deze band heeft inmiddels 7 studio albums uitgebracht en staat onder contract bij Napalm Records. Arkona maakt indruk met een mix van vette metal en traditionele folk melodieën, die veelvuldig op authentieke instrumenten gespeeld worden. Een dikke aanrader dus.


Dat kunnen we ook zeggen van Metsatöll uit Estland. Deze band bestaat sinds 1999 en speelt zeer interessante folk metal waarbij zowel traditionele muziek als natuur religies uit Estland de belangrijkste invloed vormen. Dat deze band geen kleintje is binnen het genre is af te lezen aan de 100.000 albums die de band inmiddels heeft verkocht.


Vandaag opent het Deense Svartsot. Deze band bestaat 10 jaar en heeft 4 albums uitgebracht, waarvan het album ‘Vældet’ eerder dit jaar is verschenen. Bij Svartsot draait het vooral om de Deense geschiedenis en folklore. Svartsot is een band die een zaal goed opwarmt. Kom dus op tijd! - See more at: http://baroeg.nl/...-metsatoll-svartsot/
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren