Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Anneke van Giersbergen

Details

Datum en tijd Mei 12 '17, 20:30
Locatie
Bibelot, Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen is gezegend met een stem die alles kan: van heel klein en kwetsbaar tot groots en overrompelend. Ze werd bekend als zangeres van rockband The Gathering. Hierna werkte ze samen met legio artiesten in verschillende genres, maakte ze een kindervoorstelling, schreef ze muziek voor de Eftelingattractie Ravelijn, deed ze een theatertour met jaren 80' muziek en is ze een graag geziene gast in De Wereld Draait Door. Zoveel talent en diversiteit belooft veel! 


AAPNOOTMIES

Dinaira Scheffers heeft twee jaar lang verborgen gehouden dat ze met muziek bezig was. Daarna was daar plots AAPNOOTMIES, een band die nieuwsgierig maakt met een mix van kleine, bombastische kinderliedjes voor volwassenen die absoluut niet kinderachtig klinken. Verwacht invloeden van Sigur Ros, Bon Iver en Jonsi, maar dan met Nederlandse teksten waar je blij van wordt. 


Frank Rensen

Deze Rotterdamse singer-songwriter wordt geïnspireerd door artiesten als James Tayloren Jim Croce. Zijn debuut-EP ‘Fragments’ kwam begin 2016 en bevatte muzikale bijdragen van Wouter Heeren en Guido Joseph van Chef’Special. Eerder speelde hij de single 'Little Suzy' op Radio 2 en bij De Wereld Draait Door.https:///...-A-Singer-Songwriter
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren