Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Metalforce Fest

Details

Datum en tijd Jun 8 '19, 08:30PM
Locatie
Popcentrale, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

Metalforce Fest

Slechtvalk 

Slechtvalk maakt duistere folkmetal. Ooit begonnen als een soloproject van Zanger en gitarist Shamgar (pseudoniem van Mark Geertsema) en nu uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandse christelijke metalwereld. Nu spelen ze met een volledige band met o.a. Jesse Vuerbaert (Ohtar, ex-Heidevolk). Hun laatste album Where Wandering Shadows and Mists Collide’ werd geproduceerd door Lasse Lammert (bekend van o.a. GLORYHAMMER, ALESTORM, SVARTSOT), en werd gereleased in 2016.

En nu komen ze de Popcentrale laten horen wat Slechtvalk betekent!


to live among wolves

Met de levendige hardcore punk scene in Zeeland als bakermat en het doel om een nieuw geluid te creëren brengt to live among wolves muzikanten met verschillende achtergronden samen. Een ruwe doch gepolijste vorm van hardcore, die zich niet laat vastpinnen door typische genre normen is wat volgt. to live among wolves speelt met de lijn tussen gecontroleerd en chaotisch, en met thema’s als persoonlijke ervaringen, politiek, en consumentisme op de voorgrond brengen deze mannen een nieuwe veelzijdigheid naar de scène.


Met de release van hun debuut EP living.losing via Smithsfoodgroup DIY en Nosebleed Records, hoopt to live among wolves de wereld een nieuwe manier om emoties te ervaren te laten zien.

Een combinatie van harde riffs en gevoelige melodieën met een boodschap recht uit het hart. We are men too gentle to live among wolves.


O.L.T.A.S.

Begin 2017 werden 5 muzikanten op elkaars pad gezet, met een verleden in bands als Mordacious, Faces of Faith en Pander. Met een gezamenlijke passie voor muziek  zijn we gaan spelen in de oefenruimte van It Koartling in Buitenpost. Nadat Anton (gitarist van het eerste uur) aangeeft te moeten stoppen, gaan we verder met vier man. Met een voorliefde voor oldskool deathmetal, thrashmetal, stonerrock, hardrock en positieve aandacht voor de wereld om ons heen, gaan we ervoor om ons verhaal te delen. We zien ernaar uit jullie ergens onderweg te ontmoeten.


Seven Spirits Burning

Seven Spirits Burning omschrijft zichzelf als Post-Hardcore. Hun muziek staat bol van agressieve screams en riffs afgewisseld met clean vocals.

Verwacht tijdens deze set een bak energie met een sterke dynamiek.Entree: € 5,- v.v.k. | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uurhttps://www.popcentrale.nl/productie/metal-force-festival/ 

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren