Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/WillemsFest 2019: Izegrim, Thrashcan, The Evolutionist en meer!

Details

Datum en tijd Apr 27 '19
Locatie
willemeen Arnhem
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

WillemsFest 2019: Izegrim, Thrashcan, The Evolutionist en meer!WillemsFest is ook dit jaar weer terug! Het metalfestival op 27 april wordt volledig georganiseerd door de vrijwilligers van Willemeen. Het feestje van de Koning in stijl vieren? Geen zin om de Korenmarkt op te gaan? Kom lekker langs voor wat stevige metal in Willemeen, en het is nog gratis ook!

19:45 Thrashcan(zaal)
Genre: Thrash metal
Een Achterhoekse coverband die thrashmetal uit de jaren ’80 hoog in het vaandel heeft.

18:30 - 19:30 Izegrim(Zaal)
Genre: Death/Thrash metal

17:40 - 18:25 Dreckneck(café)
Genre: Stoner Rock ’n Roll
Dreckneck is in november 2015 opgericht en staat voor dikke snaren, een lage stemming en een flinke groove. Zowel fanatieke headbangers als mensen die willen swingen kunnen met het repertoire van Dreckneck uit de voeten!

16:40 - 17:30 Bloodmoon(zaal)
Genre: Death metal
Bloodmoon is een metalband uit Arnhem en omgeving die old school death met Death ’n’ Roll invloeden mixt tot een stevig, stampend, opzwepend geheel, oftewel maak die nekspieren maar los! In juni 2018 is de debuut EP XXXI-I-MMXVIII verschenen.

15:55 - 16:35 Black Valley(café)
Genre: Rock
Het Gelderse trio Black Valley is al jaren samen, maar pas sinds kort opereren zij onder de naam Black Valley. Ze spelen rockmuziek en zijn te aanschouwen in ons café!

15:10 - 15:50 The Evolutionist(zaal)
Genre: Progressive Metalcore
The Evolutionist is een progressieve metalcore band uit Nederland en stond vorig jaar nog bij ons op de planken in het voorprogramma van Bleed From Within! Op Koningsdag komen ze weer bij ons terug!

14:35 - 15:05 The Positives(café)
Genre: Emo - Indie - Alternative Rock
Met hun catchy songs die recht uit het hart komen, weet de band sinds 2017 al menig hart te veroveren tijdens hun shows. Zo speelde de band eerder met o.a. Trash Boat, State Champs en Knuckle Puck. Op 1 maart 2018 bracht de band haar debuut EP “Battleships” uit gevolgd door een akoestische versie van “Alright”, “Will B. Alrite”, ter ere aan de overleden Chuck Berry. Op 15 november 2018 bracht de band “Curtains” uit als nieuwe single, gevolgd door de “Curtains Tour”.

14:00 - 14:30 BrutalAssaultnl(zaal)
Genre: Old school death metal
Deze old school death metal band afkomstig uit de omgeving van Arnhem is weer terug van weggeweest! Op WillemsFest zullen zij hun reünie vieren!

Vanaf 13:30 uur ben je welkom en staat het bier koud! De eindtijd is 22:00 uur, dan verzoeken we ook iedereen het pand te verlaten. Wij hebben er zin in, tot dan!

________
Routebeschrijving en vervoer
Jongerencentrum en subcultureel poppodium Willemeen is te vinden aan Willemsplein 1 te Arnhem, op slechts 2 minuten lopen van Arnhem Centraal. Er is een grote parkeergarage onder Arnhem Centraal, bereikbaar via de centrumring (P-route) met een parkeertarief van € 2,46 per uur. Het centrum van Arnhem is notoir slecht bereikbaar voor autorijders, zeker als je niet bekend bent met de stad, dus we raden mensen aan liever met het openbaar vervoer te komen als dat een optie is.
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren