Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/Motörhead & Saxon tribute met Snaggletoöth & Crusaders

Details

Datum en tijd Nov 11 '17
Locatie
the move arnhem
Initiatiefnemer norawulfa

Aanwezig

norawulfa

Omschrijving

Motörhead & Saxon tribute met Snaggletoöth & CrusadersWie was er bij het legendarische Motörhead optreden in de Stokvishal te Arnhem? 20 oktober 1982 was het. Bijna exact 35 jaar later gaan er weer heel wat Motörhead aangejaagde decibellen de Arnhemse lucht in!

Helaas is Motörhead zelf niet meer, maar vanuit Limburg is er sinds enkele jaren de béste plaatsvervanger die je maar kunt bedenken. Snaggletoöth is de naam en zij eren de muziek van Motörhead optimaal met oud én ook later materiaal uit de 40-jarige carrière van de hardste band ter wereld. Als opwarmer komt de Saxon coverband Crusaders het feest gepast inluiden, de trommelvliezen en nekwervels kunnen dus alvast goed getraind worden.

Dit is een prima combinatie die ook in de historie van bands zelf meerdere malen voorkwam; van het begin in de jaren 70 tot aan het einde in 2015. Heavy metal royalty! 

Kom dus ouderwets feest vieren in The Move op 11 november met klassiekers als o.a. ‘Bomber’, ‘Overkill’, ‘Ace Of Spades’ en ‘Princess Of The Night’, ‘747’ en ‘Strong Arm Of The Law’. We rekenen op jullie, beerdrinkers and hellraisers! \m/

Graag delen zodat we alle vrienden, kennissen en ouwe buren, klasgenoten ook kunnen begroeten!
Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren