Loading...

Metaldating.nl

Metaldating.nl/OST+FRONT + Support: Dynastie & ROOT4

Details

Datum en tijd Apr 14 '17, 08:30PM
Locatie
De Peppel, Montaubanstraat 106, 3701HZ Zeist
Initiatiefnemer DezeGast

Aanwezig

DezeGast

Omschrijving

OST+FRONT + Support: Dynastie & ROOT4

“Ultra” … het Latijnse voorvoegsel dat “een overtreffende trap” betekent is een passende titel voor het nieuwe album van OST+FRONT.


Met deze verzameling van nieuwe nummers, is de in Berlijn gevestigde groep niets minder dan een voortrekker, vernieuwer en innovator voor nieuwe Duitstalige hardrock.

Terugkerend met een radicaal verbeterd muzikaal spectrum, zijn ze nooit hun OST+FRONT identiteit verloren. De jongen zijn nog steeds heer en meester in het neerhalen van stilistische grenzen en het scherp balanceren van brutaliteit en emotie en doorgronden een aanzienlijk hitpotentieel van de grote open ruimte tussen electronica, metal en industrial .


De groep blijft raken waar het pijn doet en blijft een expert in het verpakken van bijtende satire in massieve, maar toch catchy, deuntjes, maar dit keer klinkt OST+FRONT veelzijdiger dan ooit.

Live is de band is niets minder dan een elementaire kracht om rekening mee te houden. Ze combineren entertainment met horror in een show die gegarandeerd de tent op z’n kop zet en schokt maar nog steeds een fantastische metal-ride creëert.


De schijnbaar overweldigende schaduw van Rammstein en de Neue Deutsche Harte hebben ze inmiddels van zich afgeschud. OST+FRONT brengt één van de meest felle, theatrale en intense Rock-shows die de Duitse muziekscene te bieden heeft.


OST+FRONT is ULTRA!

Deel:

de wall

Geen reacties
Log in om te reageren